Stacks Image 1038
"Today's problems cannot be solved if we still think the way we thought when we created them." (Albert Einstein)
Capitalising on the opportunity of a Lifetime
De transitie naar een duurzame samenleving is niet alleen noodzakelijk, het is ook de grootste business opportunity in een generatie.
Green April staat voor een nieuwe lente een nieuwe start. Wij helpen kansen te identificeren, duurzame business ideeën te concretiseren en de transformatie naar een nieuwe duurzame en winstgevende toekomst te maken. Steeds met beide benen op de grond, een focus op de bottom-line en een grote kennis van zaken.
Stacks Image 4995
Duurzaamheidsnieuws powered by Green April

Susty.nl is een unieke dienst aangeboden door Green April waar we het belangrijkste wereldwijde nieuws over duurzaamheid weergeven. De focus ligt op de sectoren waar we ons op richten: Food & Agri, Gebouwde omgeving, Duurzame Energie en Transport. Dagelijks wordt het belangrijkste nieuws en de belangrijkste artikelen die op het gebied van duurzaamheid verschijnen weergegeven.
Stacks Image 997
Strategy, Finance & Technology

Wat Green April uniek maakt is de combinatie van diepgaande kennis ten aanzien van Sustainabillity, Cleantech & Renewable Energy enerzijds en van Finance en Strategy anderzijds. Met jarenlange ervaring in verschillende aspecten van (Corprorate) Finance en Strategy Consulting, zijn wij in staat om duurzaamheid te vertalen naar een degelijke en goede business case. Onze ervaring met consulting op board room niveau maakt dat we weten hoe organisaties denken en doen. Niet dat we noodzakelijkerwijs dezelfde gedachtengang of aanpak volgen, maar het helpt ons om een licht te schijnen op een ander hoekje van de doos. Sterker nog, vaak zijn we in staat om mensen ervan te overtuigen eens buiten de doos te denken en doen.

Gedegen financiële analyse, inbedding in de organisatie en strategie van de onderneming of organisatie en oog voor duurzaamheidseffecten zijn zaken waar we altijd aandacht aan besteden. We kunnen de brug vormen tussen technologie en economie die u concurrentievoordeel kan bieden.
Stacks Image 1424
Green April is sinds 2015 een gecertificeerde B Corporation. B Corps zijn een nieuw soort bedrijf die de kracht van ondernemen gebruiken om maatschappelijke en milieu problemen op te lossen.

Er zijn momenteel ruim 1,200 Certified B Corps over de gehele wereld. Green April is na een uitgebreid certificatie proces door de non-profit B Lab gecertificeerd als B Corp. We zijn er trots op om tot deze wereldwijde gemeenschap van vooruitlopende bedrijven te behoren.