Stacks Image 2813
"We are not creatures of circumstance; we are creators of circumstance." (Benjamin Disraeli)
Stacks Image 2835
Green April is sinds 2015 een gecertificeerde B Corporation. B Corps zijn een nieuw soort bedrijf die de kracht van ondernemen gebruiken om maatschappelijke en milieu problemen op te lossen.

Er zijn momenteel ruim 1,200 Certified B Corps over de gehele wereld. Green April is na een uitgebreid certificatie proces door de non-profit B Lab gecertificeerd als B Corp. We zijn er trots op om tot deze wereldwijde gemeenschap van vooruitlopende bedrijven te behoren.
Our promise to you…
Stacks Image 141
Value voor Money
Hoge kwaliteit tegen een realistische prijs. Gegarandeerd tevreden
What you see is what you get
Ervaren professionals die zelf het werk doen
We try harder
Wij zijn bevlogen en geloven in wat we doen. Als relatief nieuw bureau willen wij ons graag bewijzen. Daarom doen we graag die extra stap
We speak your language
We hebben een business achtergrond, zijn zelf ondernemers en begrijpen de dynamiek van bedrijven en organisaties. We hebben veel ervaring in duurzame energie en strategie. Door onze netwerk organisatie kunnen we bijna altijd topexperts uit een sector aan tafel krijgen.
We are a network organisation
We zijn een echte netwerk organisatie. Daardoor kunnen we voor elke klus de juiste mensen aan tafel krijgen en begrijpen we wat samenwerken betekend


… and how we create value for you
Stacks Image 145
Fair price - Satisfaction guaranteed
Wij werken nauw samen met onze klanten in uitdagende projecten. Daarvoor vragen wij een eerlijke beloning. Een beloning waarvan u achteraf moet denken dat het het geld waard was. En dat is iets wat we waar willen blijven maken!
HIghly competivitve
We werken met ervaren professionals, met boardroom ervaring en een unieke mix aan kennis, die alles in het werk stellen voor een optimaal resultaat. Daar vragen wij een vergoeding voor. U zult echter merken dat deze uitermate competitief is voor het geleverde werk
We are 'sustainable' entrepreneurs
Wij zijn zelf ondernemers met een heilig geloof dat er veranderingen zullen komen en dat die er ook moeten komen. Wij denken dat de omschakeling naar een duurzame economie de grootste business opportunity in een generatie is.

We zijn dan ook niet bang om een stap verder te gaan dan te adviseren. We zijn ook aanjagers, organisers, enablers en facilitators.

We staan open om andere vormen van beloning te bespreken dan het standaard 'uurtarief', te participeren of risicodragend mee te delen in het succes. We bespreken een en ander graag met u.
Typische klanten en doelgroep
Wij werken voor uiteenlopende organisaties, meestal voor bedrijven maar ook regelmatig voor (lagere) overheden en NGO's. De omvang van onze opdrachten loopt uiteen. Soms kunnen we met slechts een enkele dag of dagen al significante waarde toevoegen, bijvoorbeeld door inzicht te geven in relevante regelgeving, op basis van onze bestaande modellen en een 'back-of-the-envelop' berekening te maken of een probleem te structureren. In dergelijke gevallen is de opdracht omvang dan ook slechts enkele duizenden euro's. In andere gevallen pakken we een uitdaging integraal aan, duiken we diep in de materie, betrekken experts, faciliteren werksessie en brainstorm sessies, maken we uitgebreide rekenmodellen of assisteren we bij de structurering en financiering van grote projecten. In dergelijke gevallen neemt de projectomvang snel toe, tot ettelijke tienduizenden euro's. Echter ook dan (juist dan) durven we te stellen dat we uitermate concurrerend zijn, waarbij prijs-kwaliteit constant en onovertroffen is.
Zie onze referenties voor een overzicht.
Stacks Image 1974
Duurzaamheidsnieuws powered by Green April